Pensiunea Mirela

Chişcău, Valea Boghii, Padis

telefon: +40 763 607 676

Pensiunea Mirela este situată în satul Chişcău, comuna Pietroasa, la 50 de metri de Peştera Urşilor, într-o zonă perfectă pentru plimbări lungi în pădure sau pentru pescuit.

Cu o grădină generoasă, oferind facilităţi pentru grătar, dar şi cu restaurant, două terase şi un lounge comun, pensiunea are o recepţie deschisă în regim non stop şi Wi-Fi gratuit.

Camere sunt în regim single şi duble, cu balcon, elegante şi foarte curate, dotate cu TV cu programe prin cablu, cu băi moderne, unele cu cadă, altele cu duş. Pensiunea are parcare şi încălzire centrală.

Proprietarii, Mirela şi soţul ei Alin, vă aşteaptă cu mic dejun dar şi meniu à la carte, informaţii complete despre toate activităţile posibile în Chişcău respectiv în zonele din jur, cum ar fi pescuitul, trasee şi obiective turistice.

La cerere, proprietarii pensiunii îi aşteaptă, cu drag, şi pe turiştii cu animale de companie. Pentru animalele de companie, cazarea este gratuită!

Platoul Padiş, Glăvoi, Cetăţile Ponorului, Valea Boghii, Moneasa, Stâna de Vale, sau Arieşeni, sunt doar câteva dintre zonele turistice din apropiere.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, la 72 km de pensiune. Mai multe informaţii, fotografii şi mesaje ale clienţilor găsiţi aici sau sunând la numărul de telefon indicat mai sus, la care vă va răspunde chiar gazda.