Și pe tine te așteaptă Esztár, capitala tocăniței de legume!

În comuna Esztár, in acest weekend va fi organizată cea de-a VIII-a ediţie  a acestui eveniment gastronomic, în condiții civilizate și care se dorește a fi o experiență deosebit de plăcută pentru întreaga familie, și care se va desfășura în 12 locații, cu 50 de artiști, 60 de expozanți, aproximativ 70 echipe concurente care vor găti tocănița de legume, și nu în ultimul rând, mai mult de 200 organizatori vor garanta experiența culinară unică și complexă.

Numărul celor ce vizitează Festivalul Tocăniței de Legume crește de la an la an! La cea de-a şaptea ediție de anul trecut numărul participanților a fost de peste 20.000 de oameni. Vizitatorii care duc mai departe renumele acestui festival au fost în primul rând familiile și perechi de peste 18 ani.

Pentru a opta oară vom prepara tocănița de legume în căldare, iar în acest an vom avea din nou festival de trei zile. Și acum ne pregătim cu multe programe, vom avea și locații într-un număr mai mare, dorind să asigurăm experiența gastronomică de neuitat. Nici de această dată nu va putea lipsi mega tocănița de legume, concursul de gătit și seria interminabilă a artiștilor, și desigur restul programelor însoțitoare.

Anii trecuţi, printre participanți s-au aflat mai multe echipe din Bihor, care au încercat să demonstreze că pregătesc cel mai gustos ghiveci, după o rețetă tradițională ungurească. 

Biletul de 3000 forinți este mai degrabă o contribuție simbolică a fiecărui participant, căci, și în acest an va putea ajunge în mijlocul unor programe diversificate, unde fiecare va putea găsi ceva deosebit și în primul rând experiență adevărată de festival. Să nu uităm că, și în acest an va fi mega tocănița de legume, pentru care nici de această dată nu se vor percepe nici un ban.

Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit!